HJEM      ANSATTE      PRISLISTER      KONTAKT OSS      HER DU FINNER OSS      GALLERI      LINKER      OM OSS  
  Om oss

Østlandske Motorverksted AS ble stiftet i september 1995. ØMV kjøpte maskinparken av Ilseng Motor, som da ble nedlagt etter 12år’s drift (1983-1995) I januar 1996 flyttet bedriften til Midtstranda på Hamar og firmaet ble solgt til 3 av de ansatte Svein Erik Karlsen, Jan Tore Emilsen, Edel Granerud Randgaard samt Tore Engemoen.

I 2003 kjøpte vi dieselverkstedet til Jahre Motor Hamar AS.  

Østlandske Motorverksted fremstår i dag som et av landets mest komplette motorverksted, som ved hjelp av en solid maskinpark og erfarne mekanikere, kan utføre alt fra enkle maskineringsoppdrag til komplette motoroverhalinger, ferdig montert i kjøretøy.

Vi er også forhandler av motordeler, topplokk, byttemotorer, dieselpumper og dyser til fornuftige priser og kort leveringstid. Vi er samarbeidspartner med de fleste merkeverksteder, frittstående verksteder samt landbruksverksteder i Hedmark og store deler av Oppland.

I tillegg har vi kunder fra Finnmark, Vestlandet, Akershus, Oslo m.flere.  Vår kundeliste dekker samtlige bil –og traktormerker som finnes på det norske marked.

Vår fagkunnskap – Deres trygghet !!
 
     
 
 
     
 
     
 
  
web design & layout av jan cato emilsen