Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Østlandske Motorverksted AS

Spesialverksted for motorreparasjoner

Ansatte

Tore Engemoen
Tore begynte, som mekaniker i firmaet i 1997, etter mange år på S.Dalby & Co Etft i Løten. I tillegg til vanlig motormekaniker er hans spesialitet dieselpumper og dyser, samt vår mest brukte veivsliper.

Svein Erik Karlsen
Svein Erik jobbet, som mekaniker i firma Ilseng Motor i 1983-1995. Han har vært ansatt i  ØMV siden oppstarten i 1995. Sveins hovedoppgave er topplokk, men han utfører alle oppgaver innen motorfaget. Svein Erik har to fagbrev, som bilmekaniker på lette kjøretøy og motormekaniker. 

Edel Granerud Randgaard                                                                 

Edel jobbet i firmaet Ilseng Motor, som kontormedabeider, kundemottaker og på delelageret fra 1985-1995. Hun ble ansatt, som administrator i ØMV fra oppstarten i 1995. Edel tar seg av den administrative siden av selskapet, delelageret, ordremottak og regnskap. Trenger du rimelige deler med god kvalitet eller pristilbud på reparasjoner - er hun den rette å prate med.

Jan Tore Emilsen 

Jan Tore jobbet, som mekaniker i firmaet Ilseng Motor i 1985-1995. Han har vært ansatt i ØMV, siden oppstarten i 1995. Etter 36 år, som motormekaniker gikk han i januar 2021 over til pensjonisttilværelsen.                                                                                  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn